Preskocit navigáciu

Slávnostný nástup Vojenskej polície


Slávnostný nástup Vojenskej polície Dňa 20. januára 2010 sa v priestoroch Kultúrneho a metodického centra v Trenčíne uskutočnil Slávnostný nástup príslušníkov Vojenskej polície. V prvej časti Slávnostného nástupu si zúčastnení pripomenuli symbolickou minútou ticha pamiatku na príslušníkov VP a ozbrojených síl Slovenskej republiky, ktorí tragicky zahynuli pred štyrmi rokmi pri leteckej havárii neďaleko obce Hejce.

V nasledujúcej časti sa riaditeľ Vojenskej polície plk. Mgr. Milan Mezovský prihovoril profesionálnym vojakom a zamestnancom pri príležitosti 19. výročia vzniku Vojenskej polície, ktoré sa datuje k 21. januáru 1991. Historicky prvýkrát udelil medaile Vojenskej polície I., II. a III. stupňa príslušníkom Vojenskej polície za dlhoročnú svedomitú a náročnú službu vo Vojenskej polícii. Medzi ocenenými boli príslušníci zo všetkých podriadených útvarov a Riaditeľstva VP.

Slávnostný nástup Vojenskej polície Slávnostný nástup Vojenskej polície Slávnostný nástup Vojenskej polície Slávnostný nástup Vojenskej polície

Autor: rvp , Foto: rvp - Dátum: 20.01.2010
Čítanosť: 27481
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share