Preskocit navigáciu

Športový deň v Soblahove


Športový deň v Soblahove

Na základe Organizačného nariadenia riaditeľa Vojenskej polície č.VPTN-87-17/2015 vykonali dňa 1.7.2015 príslušníci Odboru operácií a policajných činností a Odboru podpory policajného výkonu Vojenskej polície športový deň v posádke Trenčín. Účastníci športového dňa si mohli vybrať medzi dvomi športovými aktivitami. Turistický pochod v  zvlnenom teréne trenčianskej Breziny alebo mierne náročnejší cyklo trek po vytipovanej trase v okolí Trenčína. Cieľom cesty oboch skupín bola obec Soblahov. Športový deň v plnej miere splnil svoj účel. Okrem upevnenia medziľudských vzťahov si účastníci športového dňa zlepšili svoju fyzickú a psychickú zdatnosť.

Ďalší športový deň sa u Vojenskej polícii uskutoční mesiaci september, a to pre príslušníkov Odboru policajného výkonu Bratislava, Odboru policajného výkonu Prešov a Odboru výcviku a kynológie Vlkanová - Hronsek. 


Športový deň v SoblahoveŠportový deň v SoblahoveŠportový deň v SoblahoveŠportový deň v SoblahoveŠportový deň v SoblahoveŠportový deň v SoblahoveŠportový deň v Soblahove

Autor: VP - Dátum: 02.07.2015
Čítanosť: 7503
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share