Preskocit navigáciu

Účasť príslušníkov Vojenskej polície na súťaži FotoAtak 2015


Účasť príslušníkov Vojenskej polície na súťaži FotoAtak 2015

Dňa 25.11.2015 sa v priestoroch Personálneho úradu OS SR v Liptovskom Mikuláši uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie výsledkov celorezortných súťažných prehliadok FotoAtak 2015 teda súťaže pre amatérskych fotografov z radov profesionálnych vojakov, zamestnancov, rodinných príslušníkov, vojenských dôchodcov a veteránov ozbrojených síl SR. Hlavným poslaním tejto súťaže bolo rozvinúť pozitívny postoj a záujem o kultúrne a umelecké tradície v ozbrojených zložkách, viesť príslušníkov ozbrojených zložiek k tvorivosti, aktivite a formovaniu osobnosti cestou umenia, ako aj vytvoriť priestor pre neprofesionálnych fotografov na prezentáciu svojich diel a podporiť ich ďalší rozvoj vhodnými námetmi, ako aj konfrontáciou s tvorbou iných autorov.


V tomto roku sa do súťaže prihlásilo 90 súťažiacich s celkovým počtom 367 súťažných prác, medzi nimi aj 3 naši príslušníci. Riaditeľ personálneho úradu na základe rozhodnutia odbornej poroty udelil 2. miesto v kategórii „OS SR fotoobjektívom“ príslušníkovi OPV PO nrtm. Ing. Bc. Eduardovi GUZLEJOVI a „Čestné uznanie“ príslušníkom Vojenskej polície Trenčín por. Ing. Anne BALÁŽOVEJ za cyklus fotografií s názvom „Tankový deň Laugarício“ a por. Ing. Marcelovi VANDŽUROVI za fotografiu „SuperB Vojenskej polície s príslušníčkou VP“.


Blahoželáme!


Účasť príslušníkov Vojenskej polície na súťaži FotoAtak 2015Účasť príslušníkov Vojenskej polície na súťaži FotoAtak 2015

Autor: VP - Dátum: 26.11.2015
Čítanosť: 7778
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share