Preskocit navigáciu

Deň detí s ozbrojenými silami v Čadci


Deň detí s ozbrojenými silami v Čadci
V sobotu 4. júna 2011 na futbalovom štadióne v Čadci pripravili ozbrojené sily Slovenskej republiky, v spolupráci s ďalšími zložkami, celodenný program pre deti pri príležitosti ich sviatku – dňa detí. Za účasti najvyšších predstaviteľov rezortu Ministerstva obrany a náčelníka Generálneho štábu OS SR boli pre deti pripravené rôzne statické a dynamické ukážky z vojenského prostredia.
Tejto akcie sa samozrejme zúčastnili aj príslušníci Vojenskej polície, zastúpené vojenskými policajtmi z Útvaru Vojenskej polície Banská Bystrica. Deti mohli vidieť a aj sa posadiť do vozidiel, ktoré používajú vojenskí policajti pri výkone služby. Najväčším lákadlom pre deti bola možnosť sadnúť si do auta na miesto vodiča a pustiť sirénu a majáky. Deti mali možnosť zhliadnuť výzbroj a výstroj používané Vojenskou políciou a mohli vidieť aj dynamické ukážky činnosti Vojenskej polície za použitia služobných psov a psovodov.
Príslušníci Vojenskej polície sú radi, že aj touto formou mohli deťom priblížiť časť svojej zodpovednej práce a vyčariť na detských tvárach radostný úsmev.

Deň detí s ozbrojenými silami v ČadciDeň detí s ozbrojenými silami v ČadciDeň detí s ozbrojenými silami v ČadciDeň detí s ozbrojenými silami v ČadciDeň detí s ozbrojenými silami v ČadciDeň detí s ozbrojenými silami v Čadci

Autor: L.K. , Foto: L.K. - Dátum: 04.06.2011
Čítanosť: 22893
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share