Preskocit navigáciu

Motospojky dorazili do Trenčína


Motospojky dorazili do Trenčína

Rešpekt a mier sú v dnešnej dobe pojmy, ktoré si ľudia len málo cenia. Preto sa združenie „Motospojky“ rozhodlo tieto hodnoty spropagovať a uctiť si padlých v druhej svetovej vojne. Ako povedal gen. v.v. Peter Vojtek: „Nechceme vojnu, chceme žiť v mieri s našimi priateľmi“. Členovia „Motospojok“ sa pre to vydali z Belgicka cez Nemecko a Českú republiku až na Slovensko.

Počas svojej cesty sa členovia združenia Motospojky zastavili na Ministerstve obrany Slovenskej republiky, kde si položením venca k pamätníku obetiam vojen uctili padlých, ktorí položili svoj život za slobodu. Počas krátkej ceremónie boli prítomní zástupcovia rezortu obrany, policajného zboru aj hasičského a záchranného zboru.

„Motospojky“ po presune do Trenčína v piatok 19.6.2015 poctili svojou návštevou príslušníkov Vojenskej polície. Svoju púť propagujúcu mier a rešpekt zavŕšili v sobotu 20.6.2015 odovzdaním posolstva mieru organizátorom akcie Tankové dni Laugarício.



Motospojky dorazili do TrenčínaMotospojky dorazili do TrenčínaMotospojky dorazili do TrenčínaMotospojky dorazili do Trenčína

Autor: VP, Peter Garaj MO SR , Foto: VP - Dátum: 20.06.2015
Čítanosť: 9403
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share