Preskocit navigáciu

Vojenská polícia na návšteve „Karate klubu Junior Prešov“


Vojenská polícia na návšteve „Karate klubu Junior Prešov“

Statickú a dynamickú prezentáciu činnosti Vojenskej polície vykonali dňa 21. augusta 2020 príslušníci Skupiny krízového manažmentu Prešov pri príležitosti osláv 30. výročia založenia Karate klubu Junior Prešov v priestoroch rekreačnej oblasti Sigord - Zelený breh. Vojenskí policajti priblížili deťom z "Karate Campu" plnenie služobných úloh Vojenskej polície prostredníctvom statických ukážok výstrojných súčiastok, výzbroje a následných dynamických ukážok. Osláv 30. výročia založenia karate klubu sa zúčastnil aj minister obrany SR Jaroslav NAĎ, ktorý ocenil iniciatívu a aktívny prístup Vojenskej polície na uvedenom podujatí.
Jedným z trénerov Karate klubu Junior je už 15 rokov príslušník Vojenskej polície rtn. Radovan GREŇO.
V Karate klubu Junior vyrastá veľké množstvo šikovných reprezentantov. Tento klub je tiež autorom projektu JUNIORKO, ktorého hlavnou myšlienkou je ponúknuť a dať šancu trénovať aj deťom zo sociálne znevýhodneného prostredia. Tento projekt sa v klube realizuje 5 rokov.


Vojenská polícia na návšteve „Karate klubu Junior Prešov“Vojenská polícia na návšteve „Karate klubu Junior Prešov“Vojenská polícia na návšteve „Karate klubu Junior Prešov“Vojenská polícia na návšteve „Karate klubu Junior Prešov“

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 21.08.2020
Čítanosť: 6255
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share